Laat u inspireren door mijn unieke creaties!

De drijfveer achter PRACHTIG is Talitha Balkenende. Een jonge vrouw met veel ambities en één duidelijke passie: bloemen!

"Al van jongs af aan trekt het me: de fantastische kleuren, de geuren en vormen. Bloemen groeien en bloeien zo mooi! Ik geniet er dan ook echt met volle teugen van als ik druk in de weer ben met mijn creaties. Eigenlijk ben ik altijd wel tussen de bloemen te vinden. Het was daarom niet zo vreemd dat mijn studies altijd in het teken stonden van mijn passie!”

Talitha volgde verschillende studies: Bloem en Design, Gespecialiseerd Beroepsbeoefenaar en behaalde zelfs haar “Proeve van Meesterschap”. Elke studie met uitzonderlijk goede resultaten.

Het ontstaan

van PRACHTIG: “In 2011 was het zover. Het was voor mij tijd om een eigen bedrijfje op te zetten. Ik ben toen gestart met PRACHTIG, een concept dat goed werkt. Inmiddels maak ik met enthousiasme en overtuiging veel mensen blij met mijn bloemwerk! Mijn motto is: de wereld is PRACHTIG met bloemen!”

Talitha is creatief en haar bloemwerk is uniek, puur en soms een beetje gedurfd.  Voor bloemstukken, boeketten of bruidswerk gebruikt ze alleen topmateriaal. Ze stopt veel tijd en energie in haar werk om het kwaliteitsniveau te halen waar ze om bekend staat. Ze sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen van de klant.